Sursa :: khunkorn from Canva
Aripioare de pui în cuptor
Rețetă pentru aripioare de pui marinate și coapte în cuptor.
Ingrediente
- 1 kg aripi de pui
- sare
- piper negru măcinat
- 4 cuișoare Usturoi
- 2 linguri Ulei de măsline
- 3 linguri miere
- 1 lingură Condimente de ardei iute
Ultimele broșuri
Procedura
Clătiți bine aripioarele și uscați-le cu un prosop de hârtie.
Apoi se condimentează aripioarele cu sare și piper și se amestecă cu usturoiul pisat.
Se amestecă uleiul de măsline, mierea și ardeiul iute într-un bol și se freacă aripioarele cu amestecul rezultat.
Apoi transferați aripioarele pe o foaie de copt tapetată cu hârtie de copt. Din proprie experiență, vă recomand să acoperiți foaia de copt cu folie de aluminiu pentru a preveni ca aripioarele să se ardă și pentru ca foaia de copt să fie mai ușor de spălat.
Se coc în cuptorul preîncălzit la 200 de grade timp de aproximativ 45 de minute. Întoarceți aripioarele la jumătatea coacerii. Aripioarele finite ar trebui să fie frumos aurii și crocante.