PUBLICITATE

Sursa :: khunkorn from Canva

Aripioare de pui în cuptor

Rețetă pentru aripioare de pui marinate și coapte în cuptor.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 kg aripi de pui Adăugat la
  • sare Adăugat la
  • piper negru măcinat Adăugat la
  • 4 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 2 linguri Ulei de măsline Adăugat la
  • 3 linguri miere Adăugat la
  • 1 lingură Condimente de ardei iute Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Clătiți bine aripioarele și uscați-le cu un prosop de hârtie.

2. Pasul

Apoi se condimentează aripioarele cu sare și piper și se amestecă cu usturoiul pisat.

3. Pasul

Se amestecă uleiul de măsline, mierea și ardeiul iute într-un bol și se freacă aripioarele cu amestecul rezultat.

4. Pasul

Apoi transferați aripioarele pe o foaie de copt tapetată cu hârtie de copt. Din proprie experiență, vă recomand să acoperiți foaia de copt cu folie de aluminiu pentru a preveni ca aripioarele să se ardă și pentru ca foaia de copt să fie mai ușor de spălat.

5. Pasul

Se coc în cuptorul preîncălzit la 200 de grade timp de aproximativ 45 de minute. Întoarceți aripioarele la jumătatea coacerii. Aripioarele finite ar trebui să fie frumos aurii și crocante.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou