PUBLICITATE
Sursa :: brebca from Getty Images Pro
Aripioare de pui la cuptor
O rețetă excelentă de aripioare de pui la cuptor, glasate cu o marinadă superbă. Această opțiune simplă și rapidă pentru cină va fi pe placul întregii familii.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 1 kg Aripi de pui
- 3 ro ulei de măsline
- 2 ks usturoi
- 1 ks lămâie
- 1 Articolul Pudră de ardei
- 1 Articolul un vârf de cuțit de sare
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Într-un bol, amestecați uleiul de măsline, usturoiul strivit, paprica măcinată și sucul de la o lămâie.
2. Pasul
Curățați aripile de pui, uscați-le și ungeti-le cu marinată. Lăsați-le să stea în frigider cel puțin 30 de minute.
3. Pasul
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade. Pe o tavă, așezați hârtie de copt și răspândiți aripile de pui pe ea. Coaceți timp de 25-30 minute, sau până când aripile devin aurii și crocante.
4. Pasul
Presarați aripile gata cu sare, adăugați piper negru proaspăt măcinat după gust și serviți.