PUBLICITATE

Sursa :: brebca from Getty Images Pro

Aripioare de pui la cuptor

O rețetă excelentă de aripioare de pui la cuptor, glasate cu o marinadă superbă. Această opțiune simplă și rapidă pentru cină va fi pe placul întregii familii.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 kg Aripi de pui Adăugat la
  • 3 ro ulei de măsline Adăugat la
  • 2 ks usturoi Adăugat la
  • 1 ks lămâie Adăugat la
  • 1 Articolul Pudră de ardei Adăugat la
  • 1 Articolul un vârf de cuțit de sare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Într-un bol, amestecați uleiul de măsline, usturoiul strivit, paprica măcinată și sucul de la o lămâie.

2. Pasul

Curățați aripile de pui, uscați-le și ungeti-le cu marinată. Lăsați-le să stea în frigider cel puțin 30 de minute.

3. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 200 de grade. Pe o tavă, așezați hârtie de copt și răspândiți aripile de pui pe ea. Coaceți timp de 25-30 minute, sau până când aripile devin aurii și crocante.

4. Pasul

Presarați aripile gata cu sare, adăugați piper negru proaspăt măcinat după gust și serviți.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou