PUBLICITATE
Sursa :: Fudio from Getty Images
Baghete de casă
Rețetă de baghete de casă în stil tradițional francez. Aceste baghete sunt frumos crocante la suprafață și moi la interior. Sunt ideale pentru micul dejun sau prânz.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
6
- 500 g făină simplă specială
- 10 g Sare
- 20 g zahăr
- 7 g Drojdie uscată
- 350 ml apă
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
180 min.
1. Pasul
În vas, amestecați făina netedă, sarea, zahărul și drojdia uscată.
2. Pasul
Adăugați treptat apa și amestecați.
3. Pasul
Frecvent scoateți pe placă și lăsați acoperit să fermenteze 2 ore.
4. Pasul
După ce aluatul a crescut, împărțiți-l și întindeți din el baghete, pe care le transferăm pe o tavă unsă.
5. Pasul
Lăsați baghetele să crească timp de 30 de minute și apoi introduceți-le în cuptorul preîncălzit la 220°C.
6. Pasul
Coacem baghetele timp de 25 de minute.