PUBLICITATE

Sursa :: Fudio from Getty Images

Baghete de casă

Rețetă de baghete de casă în stil tradițional francez. Aceste baghete sunt frumos crocante la suprafață și moi la interior. Sunt ideale pentru micul dejun sau prânz.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6
  • 500 g făină simplă specială Adăugat la
  • 10 g Sare Adăugat la
  • 20 g zahăr Adăugat la
  • 7 g Drojdie uscată Adăugat la
  • 350 ml apă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

180 min.
1. Pasul

În vas, amestecați făina netedă, sarea, zahărul și drojdia uscată.

2. Pasul

Adăugați treptat apa și amestecați.

3. Pasul

Frecvent scoateți pe placă și lăsați acoperit să fermenteze 2 ore.

4. Pasul

După ce aluatul a crescut, împărțiți-l și întindeți din el baghete, pe care le transferăm pe o tavă unsă.

5. Pasul

Lăsați baghetele să crească timp de 30 de minute și apoi introduceți-le în cuptorul preîncălzit la 220°C.

6. Pasul

Coacem baghetele timp de 25 de minute.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou