PUBLICITATE

Sursa :: vikif from Getty Images

Batoane de patiserie cu puf de brânză

Rețetă pentru cele mai bune batoane de brânză cu pufuleți de patiserie.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12
  • 1 ambalare Produse de patiserie pufoasă Adăugat la
  • 1 bucată ou Adăugat la
  • 200 g Brânză tare rasă Adăugat la
  • sare Adăugat la
  • piper roșu măcinat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 200 de grade.

2. Pasul

Se întinde foitajul pe o planșetă și se presară cu brânză rasă.

3. Pasul

Adăugați un vârf de cuțit de sare în ou și ungeți aluatul cu el. Apoi se presară cu piper roșu.

4. Pasul

Se taie aluatul în batoane, care se coc la cuptor timp de aproximativ 15 minute până la 25 de minute.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou