PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay : Fabiano Pimentel

Biscuiți cu conținut ridicat de proteine

Această rețetă de biscuiți cu conținut ridicat de proteine este un vis pentru orice pasionat de fitness sau pur și simplu pentru persoanele care doresc să-și satisfacă nevoile de proteine într-un mod delicios! I-am preparat de multe ori ca răsfăț după antrenament și sunt un succes absolut. Nu sunt prea dulci, iar pudra proteică le conferă un plus de textură care se armonizează perfect cu ovăzul și nucile. Cu un strop de lapte, sunt pur și simplu irezistibile.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12
  • 120 g Ovăz Adăugat la
  • 100 g Pudră proteică (vanilie sau ciocolată) Adăugat la
  • 2 matur banane Adăugat la
  • 50 g Nuci amestecate (opțional) Adăugat la
  • 30 ml lapte Adăugat la
  • 2 ouă Adăugat la
  • 1 Pinch sare Adăugat la
  • 1 Linguriță praf de copt Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

Pentru a coace biscuiții proteici, mai întâi preîncălziți cuptorul la 175°C. Vă recomand să folosiți funcția de ventilator pentru a asigura o distribuție uniformă a căldurii.

2. Pasul

Se pasează bananele într-un castron mare. Am constatat că acest lucru funcționează cel mai bine atunci când bananele sunt foarte coapte, deoarece atunci sunt mai ușor de pasat și au mai multă dulceață naturală.

3. Pasul

Adăugați în castron pudra de proteine, ovăzul, ouăle, praful de copt și un vârf de cuțit de sare. Amestecați totul bine până când obțineți un amestec destul de omogen.

4. Pasul

Se toacă nucile și se adaugă la aluat. Puteți folosi orice fel de nuci vă place - mie personal îmi place combinația de migdale și nuci.

5. Pasul

Adăugați laptele încet până când aluatul are o consistență bună - nu trebuie să fie prea lichid, dar totuși ușor de modelat.

6. Pasul

Folosind o lingură sau mâinile, formați aproximativ 12 biscuiți pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt. Biscuiții nu trebuie să fie prea subțiri, altfel ar putea deveni prea uscați.

7. Pasul

Coaceți biscuiții proteici timp de aproximativ 15 minute, aceștia trebuie să fie aurii. Lasă-i să se răcească în tavă timp de aproximativ 5 minute înainte de a-i transfera pe un grătar de sârmă.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou