PUBLICITATE
Biscuiti cu fulgi de ovăz
Acești biscuiti sunt plini de fulgi de ovăz sănătoși.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
12
- 2 căni fulgi de ovăz
- 1 ceașcă zahăr brun
- 1⁄2 ceașcă făină autogresată
- 1⁄2 linguriță bicarbonat de sodiu
- 1⁄2 linguriță Praf de copt
- 1⁄2 linguriță Sare
- 1 ks ou
- 1⁄2 ceașcă unt
- 1 linguriță extract de vanilie
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Încălziți cuptorul la 180 ° C și pregătiți tava pentru copt.
2. Pasul
Într-un bol, amestecați fulgii de ovăz, zahărul brun, făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea.
3. Pasul
Într-un alt castron, amestecați oul, untul și extractul de vanilie.
4. Pasul
Adăugați treptat amestecul uscat în bolul cu ouă.
5. Pasul
Așezați biscuiții pe tavă.
6. Pasul
Coaceți timp de 10-12 minute.
7. Pasul
Lăsați biscuiții să se răcească pe tava de copt.