PUBLICITATE

Biscuiti cu fulgi de ovăz

Acești biscuiti sunt plini de fulgi de ovăz sănătoși.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12
  • 2 căni fulgi de ovăz Adăugat la
  • 1 ceașcă zahăr brun Adăugat la
  • 12 ceașcă făină autogresată Adăugat la
  • 12 linguriță bicarbonat de sodiu Adăugat la
  • 12 linguriță Praf de copt Adăugat la
  • 12 linguriță Sare Adăugat la
  • 1 ks ou Adăugat la
  • 12 ceașcă unt Adăugat la
  • 1 linguriță extract de vanilie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Încălziți cuptorul la 180 ° C și pregătiți tava pentru copt.

2. Pasul

Într-un bol, amestecați fulgii de ovăz, zahărul brun, făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea.

3. Pasul

Într-un alt castron, amestecați oul, untul și extractul de vanilie.

4. Pasul

Adăugați treptat amestecul uscat în bolul cu ouă.

5. Pasul

Așezați biscuiții pe tavă.

6. Pasul

Coaceți timp de 10-12 minute.

7. Pasul

Lăsați biscuiții să se răcească pe tava de copt.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou