Biscuiți cu pere
O rețetă extrem de simplă pentru biscuiți delicioși care dispar rapid.
Ingrediente
- 1 Para rasa fin
- 30 g Nuci de caju tocate
- 50 g Fulgi de ovaz macinati
Ultimele broșuri
Procedura
Amestecați toate ingredientele împreună (castron + bătător).
Apoi am „lingurat” aluatul printr-o forma de decupare (Sau poți să faci doar grămezi sau turtițe. Am vrut eu 🧡, așa că m-am jucat puțin cu ele).
Se coace pe o foaie de copt tapetată cu hârtie de copt timp de aproximativ 20-25min la 170°. Se lasă să se răcească.
Unelte:
1. Puteți folosi orice tip de nuci. (Doar aveți grijă să le fiți introdus în dieta copiilor pentru o perioadă de timp!)
2. Am așezat stafidele deasupra, dar pentru copiii mai mari pot fi cu ușurință nuci tocate, ciocolată, bomboane .. După preferințe. 😉
3. Cine dorește, poate să îndulcească biscuiții. În acest caz, nu a fost necesar, deoarece perele erau destul de dulci în sine.