Sursa :: vm2002 from Canva
Biscuiți cu scorțișoară de mere
Măr și scorțișoară, aceasta este combinația perfectă de care îmi place să mă bucur mai ales atunci când fac prăjituri. Încearcă acești biscuiți de casă cu mere și scorțișoară, ușor și delicioși, atât de crocanți, dar moi în interior.
Ingrediente
- 2 căni Făină simplă
- 1⁄2 căni Zahăr brun
- 1 bucată ou
- 1⁄2 căni Unt
- 1⁄2 linguri Ceai Soda Bicarburi
- 1⁄4 linguri Săruri
- 1 bucată Mere
- 1 lingură scorțișoară măcinată
- 1⁄4 linguri Nucșoară măcinată
- 1⁄2 căni Fulgi de ovăz
Ultimele broșuri
Procedura
Se amestecă într-un bol făina, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara măcinată și nucșoara. Acestea sunt ingrediente uscate care trebuie amestecate întotdeauna împreună și separate de celelalte.
Într-un alt castron, se amestecă untul cu zahărul brun. Untul trebuie să fie înmuiat, nu topit, pentru ca biscuiții să nu devină prea tari. Apoi adăugați oul și amestecați totul bine.
Adăugați mărul ras la amestecul de unt. Eu prefer să rad mărul grosier, astfel încât să se simtă bucățile în fursecuri, dar depinde de preferințele tale.
Adăugați treptat amestecul uscat la cel umed și amestecați până când obțineți un aluat care nu este nici prea lipicios, nici prea uscat.
Dacă vă plac fulgii de ovăz în fursecuri, îi puteți adăuga acum. Acestea vor da biscuiților un plus de textură și fibre.
Se lasă aluatul să se odihnească timp de aproximativ 15 minute pentru a permite tuturor aromelor să se combine.
Apoi se formează triunghiuri (sau alte forme) și se așază pe o foaie de copt tapetată cu hârtie de copt.
Coaceți biscuiții în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de aproximativ 15 minute, sau până când sunt frumos aurii.
După ce scoateți fursecurile din cuptor, lăsați-le să se răcească și decorați-le după imaginația dumneavoastră.