:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/nd3BF5wYS2OWkEN4-Dxq/fba9ead5f97bf54c0fee2a590c09e3.jpeg)
Biscuiți de casă
O rețetă excelentă pentru biscuiți de casă
Ingrediente
- 500 g Făină extra specială netedă
- 250 g zahăr de cofetărie
- 1 linguriță bicarbonat de sodiu
- 1 condimente pentru turtă dulce
- 1 ro cacao
- 15 dkg Text: palmarin
- 3 lingură zahăr/miere
- 3 ou
Ultimele broșuri
Procedura
Din toate ingredientele pudră și palmarinu într-un bol, pregătim aluatul sub forma de firimituri, apoi adăugăm miere și ouă.
Vom frământa aluatul într-o bucată. Acesta se va lipi deoarece conține miere. Presărăm ușor cu făină fină, acoperim cu folie și lăsăm la frigider 24 de ore.
După ce se odihnește, întindem aluatul pe o tablă presărată cu făină la o grosime de 4-5 mm și tăiem cu forme de turtă dulce.
Sfat- pentru ca formele de aluat să nu se lipească, pune fiecare în făină înainte de a le tăia.
Punem la cuptor pe o tavă acoperită cu hârtie și coacem la 170C timp de aproximativ 10-12 minute. Atenție, nu le coacem prea mult, pentru că vor fi crocante și nu moi. După coacere, în timp ce sunt încă fierbinți, le ungem ușor cu un ou bătut. Vor fi frumos lucioase.