PUBLICITATE

Biscuiți de casă

O rețetă excelentă pentru biscuiți de casă

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
30
  • 500 g Făină extra specială netedă Adăugat la
  • 250 g zahăr de cofetărie Adăugat la
  • 1 linguriță bicarbonat de sodiu Adăugat la
  • 1 condimente pentru turtă dulce Adăugat la
  • 1 ro cacao Adăugat la
  • 15 dkg Text: palmarin Adăugat la
  • 3 lingură zahăr/miere Adăugat la
  • 3 ou Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Din toate ingredientele pudră și palmarinu într-un bol, pregătim aluatul sub forma de firimituri, apoi adăugăm miere și ouă.

2. Pasul

Vom frământa aluatul într-o bucată. Acesta se va lipi deoarece conține miere. Presărăm ușor cu făină fină, acoperim cu folie și lăsăm la frigider 24 de ore.

3. Pasul

După ce se odihnește, întindem aluatul pe o tablă presărată cu făină la o grosime de 4-5 mm și tăiem cu forme de turtă dulce.

4. Pasul

Sfat- pentru ca formele de aluat să nu se lipească, pune fiecare în făină înainte de a le tăia.

5. Pasul

Punem la cuptor pe o tavă acoperită cu hârtie și coacem la 170C timp de aproximativ 10-12 minute. Atenție, nu le coacem prea mult, pentru că vor fi crocante și nu moi. După coacere, în timp ce sunt încă fierbinți, le ungem ușor cu un ou bătut. Vor fi frumos lucioase.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou