Sursa :: Pixabay: PublicDomainPictures
Biscuiți de Ghimbir de Crăciun
Delicioși și aromati, biscuiții de ghimbir sunt perfecți pentru Crăciun. Sunt ușor de făcut și plini de arome festive precum scorțișoară, ghimbir și melasă.
Ingrediente
Aluat
- 3 căni făină albă
- 1 linguriță praf de copt
- 2 linguri ghimbir măcinat
- 1 linguriță scorțișoară măcinată
- 1 linguriță cuișoare măcinate
- 1 linguriță sare
- 1 ceașcă Unt moale nesărat
- 1 ceașcă zahăr cristal
- 1 mare ou
- 1 ceașcă Melasă nesulfurată
- 2 linguri extract de vanilie
Glazură
- 3 căni zahăr pudră
- 1 linguriță Extract pur de vanilie
- 2 tbls lapte
Ultimele broșuri
Procedura
Preîncălziți cuptorul la 350°F (175°C) și puneți deoparte niște hârtie de copt sau o folie de copt non-aderentă.
Într-un bol mare, cerniți împreună făina, bicarbonatul de sodiu, ghimbirul, scorțișoara, cuișoarele și sarea.
Într-un bol separat, frecați împreună untul și zahărul până devin ușori și pufoși. Apoi amestecați în ou.
Amestecați melasa și extractul de vanilie în amestecul de unt.
Adăugați treptat ingredientele uscate la ingredientele umede, amestecând doar până când se combină.
Întinde aluatul până la o grosime de 1/4 inch pe o suprafață ușor înfăinată. Taie în forme cu formele tale preferate pentru cookies.
Puneți biscuiții tăiați pe foile dvs. de copt pregătite și coaceți timp de 8 până la 10 minute, sau până când marginile încep să se închidă la culoare.
Scoateți biscuiții din cuptor și lăsați-i să se răcească pe plăcile de copt timp de 5 minute, apoi transferați-i pe un grătar de răcire.
În timp ce prăjiturile se răcesc, pregătește glazura amestecând zahărul pudră, vanilia și laptele. Glazura ar trebui să fie groasă, dar suficient de fluidă pentru a se turna. Adaugă mai mult lapte dacă este necesar.
Odată ce fursecurile s-au răcit, decorați-le cu glazură și adăugați bomboane sau alte garnituri, dacă doriți. Bucurați-vă de fursecurile de Crăciun făcute în casă!