PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: PublicDomainPictures

Biscuiți de Ghimbir de Crăciun

Delicioși și aromati, biscuiții de ghimbir sunt perfecți pentru Crăciun. Sunt ușor de făcut și plini de arome festive precum scorțișoară, ghimbir și melasă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
20

Aluat

  • 3 căni făină albă Adăugat la
  • 1 linguriță praf de copt Adăugat la
  • 2 linguri ghimbir măcinat Adăugat la
  • 1 linguriță scorțișoară măcinată Adăugat la
  • 1 linguriță cuișoare măcinate Adăugat la
  • 1 linguriță sare Adăugat la
  • 1 ceașcă Unt moale nesărat Adăugat la
  • 1 ceașcă zahăr cristal Adăugat la
  • 1 mare ou Adăugat la
  • 1 ceașcă Melasă nesulfurată Adăugat la
  • 2 linguri extract de vanilie Adăugat la

Glazură

  • 3 căni zahăr pudră Adăugat la
  • 1 linguriță Extract pur de vanilie Adăugat la
  • 2 tbls lapte Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 350°F (175°C) și puneți deoparte niște hârtie de copt sau o folie de copt non-aderentă.

2. Pasul

Într-un bol mare, cerniți împreună făina, bicarbonatul de sodiu, ghimbirul, scorțișoara, cuișoarele și sarea.

3. Pasul

Într-un bol separat, frecați împreună untul și zahărul până devin ușori și pufoși. Apoi amestecați în ou.

4. Pasul

Amestecați melasa și extractul de vanilie în amestecul de unt.

5. Pasul

Adăugați treptat ingredientele uscate la ingredientele umede, amestecând doar până când se combină.

6. Pasul

Întinde aluatul până la o grosime de 1/4 inch pe o suprafață ușor înfăinată. Taie în forme cu formele tale preferate pentru cookies.

7. Pasul

Puneți biscuiții tăiați pe foile dvs. de copt pregătite și coaceți timp de 8 până la 10 minute, sau până când marginile încep să se închidă la culoare.

8. Pasul

Scoateți biscuiții din cuptor și lăsați-i să se răcească pe plăcile de copt timp de 5 minute, apoi transferați-i pe un grătar de răcire.

9. Pasul

În timp ce prăjiturile se răcesc, pregătește glazura amestecând zahărul pudră, vanilia și laptele. Glazura ar trebui să fie groasă, dar suficient de fluidă pentru a se turna. Adaugă mai mult lapte dacă este necesar.

10. Pasul

Odată ce fursecurile s-au răcit, decorați-le cu glazură și adăugați bomboane sau alte garnituri, dacă doriți. Bucurați-vă de fursecurile de Crăciun făcute în casă!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou