PUBLICITATE

Sursa :: Tatiana Volgutova from Getty Images

Biscuiți de ovăz fără făină

Aceste fursecuri cu fulgi de ovăz fără făină sunt rețeta mea preferată pe care am adaptat-o la propria mea rețetă. Fursecurile sunt excelente pentru gustări sănătoase și nu conțin făină obișnuită.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
15
  • 2 căni Fulgi de ovăz Adăugat la
  • 3 bucată banane coapte Adăugat la
  • 12 cană Nuci tocate Adăugat la
  • 12 linguri Scorțișoară Adăugat la
  • 14 linguri Săruri Adăugat la
  • 14 cană miere Adăugat la
  • 14 cană Ulei vegetal Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 180 de grade și tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt. Este foarte important să folosiți foaia de copt pregătită pentru ca biscuiții să nu se ardă.

2. Pasul

Puneți fulgii de ovăz într-un bol. Aici vă recomand să folosiți fulgi de ovăz fini, care vor da fursecurilor o textură mai bună.

3. Pasul

Se adaugă nucile tocate, scorțișoara, sarea, mierea și uleiul și se amestecă bine.

4. Pasul

Zdrobiți bananele cu o furculiță și adăugați-le la amestec. Nu vă fie teamă să folosiți banane foarte coapte aici - cu cât sunt mai coapte, cu atât mai dulci sunt prăjiturile.

5. Pasul

Se amestecă totul bine pentru a combina ingredientele și a forma un aluat.

6. Pasul

Se împarte aluatul de pe foaia de copt în 15 bucăți și se modelează în fursecuri. De obicei folosesc aici o lingură de înghețată pentru a face fursecurile de aceeași mărime.

7. Pasul

Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute, până când fursecurile sunt aurii. Odată scoase din cuptor, lăsați-le să se odihnească pe foaia de copt câteva minute înainte de a le muta pe un grătar de sârmă pentru a se răci complet.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou