PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: xivic

Biscuiți de ovăz sănătoși

Acești biscuiți crocanți și delicioși de ovăz sunt garnitura perfectă pentru cafeaua de după-amiază. Sunt, de asemenea, incredibil de simpli și rapizi de preparat.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10
  • 150 g fulgi de ovăz Adăugat la
  • 100 g zahăr Adăugat la
  • 100 g unt Adăugat la
  • 1 Lingură de ceai praf de copt Adăugat la
  • 1 Bucată ou Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Pasul 1: Pentru biscuiții de ovăz, preîncălziți mai întâi cuptorul la 180° C și tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt.

2. Pasul

Pasul 2: Topiți untul într-o oală și lăsați-l să se răcească.

3. Pasul

Pasul 3: Amestecați ovăzul, zahărul, praful de copt și oul într-un bol mare.

4. Pasul

Pasul 4: Adăugați untul topit la amestecul de ovăz și amestecați bine.

5. Pasul

Pasul 5: Cu o lingură, puneți grămăjoare mici pe tava de copt și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute, până când devin aurii.

6. Pasul

Pasul 6: Lăsați biscuiții de ovăz să se răcească complet înainte de servire. Bucurați-vă de ei la micul dejun sau ca gustare între mese, sunt potriviți în special pentru copii.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou