Sursa :: Pixabay: xivic
Biscuiți de ovăz sănătoși
Acești biscuiți crocanți și delicioși de ovăz sunt garnitura perfectă pentru cafeaua de după-amiază. Sunt, de asemenea, incredibil de simpli și rapizi de preparat.
Ingrediente
- 150 g fulgi de ovăz
- 100 g zahăr
- 100 g unt
- 1 Lingură de ceai praf de copt
- 1 Bucată ou
Ultimele broșuri
Procedura
Pasul 1: Pentru biscuiții de ovăz, preîncălziți mai întâi cuptorul la 180° C și tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt.
Pasul 2: Topiți untul într-o oală și lăsați-l să se răcească.
Pasul 3: Amestecați ovăzul, zahărul, praful de copt și oul într-un bol mare.
Pasul 4: Adăugați untul topit la amestecul de ovăz și amestecați bine.
Pasul 5: Cu o lingură, puneți grămăjoare mici pe tava de copt și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute, până când devin aurii.
Pasul 6: Lăsați biscuiții de ovăz să se răcească complet înainte de servire. Bucurați-vă de ei la micul dejun sau ca gustare între mese, sunt potriviți în special pentru copii.