PUBLICITATE

Sursa :: canva

Biscuiți fără gluten

Aș vrea să împărtășesc cu voi o rețetă de biscuiți fără gluten pe care am făcut-o de nenumărate ori și întotdeauna cu mare succes. Acest biscuit nu este doar fără gluten, ci și delicios și o gustare foarte practică.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 200 g Făină fără gluten Adăugat la
  • 1 linguriță Praf de copt Adăugat la
  • 120 g unt Adăugat la
  • 80 g zahăr de cofetărie Adăugat la
  • 1 pachet zahăr vanilat Adăugat la
  • 1 ou Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Mai întâi, se amestecă untul cu zahărul pudră și zahărul vanilat. Apoi se adaugă oul și se amestecă bine ingredientele. După ce s-au amestecat bine, adăugați făina fără gluten și praful de copt. Frământați aluatul până când are o consistență netedă, ușor de modelat.

2. Pasul

Așezați bucățile de biscuiți modelate pe tava de copt tapetată cu hârtie de copt și aplatizați-le ușor. Înainte de coacere, este bine să lăsați biscuiții să se odihnească în frigider timp de 10-15 minute, pentru ca aceștia să nu se întindă în timpul coacerii. Coaceți-i la 180°C timp de 10-12 minute, până când devin aurii.

3. Pasul

Lăsați biscuiții să se răcească în tavă înainte de a-i scoate, deoarece sunt prea moi și se pot desface când sunt proaspeți. Biscuiții fără gluten sunt excelenți cu ceai sau cafea.

4. Pasul

Sfat: Dacă doriți o schimbare, adăugați la ingrediente nuci tocate, pudră de cacao sau coajă rasă de lămâie. Face biscuiții și mai gustoși și mai interesanți.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou