PUBLICITATE

Sursa :: Basilios1 for Getty images

Biscuiți florentini Biscuiți cu migdale

Acest biscuit tradițional italian este unul dintre preferatele familiei și prietenilor mei și pregătesc aceste bunătăți delicioase în fiecare an de Crăciun. Amestecul perfect de migdale crocante, caramel dulce și ciocolată neagră face ca acești biscuiți să fie irezistibili!

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
20
  • 50 Gram unt Adăugat la
  • 3 Lingură de masă zahăr Adăugat la
  • 3 Lingură de masă miere Adăugat la
  • 150 Gram Migdale decojite, tocate grosier Adăugat la
  • 1 Lingură de masă făină autogresată Adăugat la
  • Coaja rasă de la o lămâie netratată Adăugat la
  • 150 Gram ciocolată neagră Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

10 min.
1. Pasul

Pentru a coace biscuiții originali Florentine, mai întâi preîncălziți cuptorul la 180°C și tapetați două tăvi de copt cu hârtie de copt.

2. Pasul

Se topesc într-o cratiță untul, zahărul și mierea. Se amestecă în mod constant pentru a împiedica amestecul să se ardă. Știm din experiență că zahărul se caramelizează rapid și se încinge foarte tare, așa că aveți grijă când îl manipulați!

3. Pasul

După ce amestecul s-a topit, se adaugă migdalele tocate, făina și coaja rasă de lămâie. Se amestecă bine până când totul este bine combinat.

4. Pasul

Cu ajutorul unei lingurițe, se așază mici grămăjoare de aluat pe hârtia de copt. Asigurați-vă că lăsați suficient spațiu între movile, deoarece acestea se vor împrăștia în timpul coacerii.

5. Pasul

Coaceți biscuiții în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 10 minute, până când devin aurii. Se pot arde foarte repede, așa că fiți cu ochii pe ei!

6. Pasul

În timp ce biscuiții Florentine se răcesc, se topește ciocolata la bain-marie. Se scufundă partea inferioară a biscuiților răciți în ciocolata topită și se așează pe un grătar de sârmă până când ciocolata se întărește.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou