Sursa :: stockking via Freepik
Biscuiți Toffifee pur și simplu coapte
Această rețetă este un adevărat deliciu pentru toți iubitorii de Toffifee și biscuiți. După câteva experimente, am găsit combinația perfectă care încorporează perfect aroma de toffifee într-un biscuit. Bucuria și complimentele pe care le-am primit când am făcut și am servit această rețetă pentru prima dată sunt pur și simplu neprețuite. Va fi întotdeauna dulceața mea de nădejde pentru petreceri și sărbători.
Ingrediente
- 200 g unt
- 100 g zahăr
- 1 Pinch sare
- 2 gălbenuș
- 280 g făină
- 1 Pachet Toffifee
- Glazură de ciocolată pentru decorare
Ultimele broșuri
Procedura
1. pentru a face biscuiții Toffifee, se ia un bol și se bat împreună untul, zahărul, sarea și gălbenușurile de ou. Am constatat că consistența se îmbunătățește atunci când untul este la temperatura camerei.
Se adaugă făina și se frământă totul bine până se obține un aluat omogen. Un mixer de mână cu accesorii de frământare sau un robot de bucătărie este foarte util aici.
Se formează o bilă din aluat, se acoperă cu folie alimentară și se lasă să se odihnească în frigider timp de aproximativ 30 de minute. Aluatul este mai ușor de modelat atunci când este bine răcit.
Preîncălziți cuptorul la 180 de grade și tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt.
Se întinde aluatul pe o suprafață de lucru presărată cu făină și se taie biscuiții cu ajutorul unei forme rotunde de biscuiți. Recomand un diametru de aproximativ 5 cm pentru a face loc pentru Toffifee.
Se pune un Toffifee pe fiecare biscuit și se modelează cu grijă aluatul în jurul lui.
Coaceți biscuiții timp de aproximativ 10-12 minute. Ar trebui să fie ușor rumenite, dar nu prea închise la culoare.
Se lasă biscuiții Toffifee să se răcească și apoi se termină cu glazura de ciocolată. Am avut experiențe bune dacă am topit glazura la bain-marie și apoi am picurat-o peste biscuiți.