:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/qi1x5iuFRh5xK1BQFakv/1b6d203e839a61706362466190973b.png)
Sursa :: Pixabay : leppäkerttu
Biscuiți vegani de vanilie fără ou
Aceștia nu sunt doar biscuiți fără ouă, cu aroma lor delicată de vanilie și textura sfărâmicioasă, practic se topesc în gură. Am creat această rețetă atunci când căutam o modalitate de a coace biscuiți delicioși pentru prietenul meu care este alergic la ouă. De-a lungul anilor, a fost îmbunătățită din nou și din nou, iar acum îi coc nu doar de Crăciun, ci pe tot parcursul anului.
Ingrediente
- 250 g făină de grâu
- 200 g Margarină sau unt vegan (la temperatura camerei)
- 100 g zahăr
- 1 Pachet zahăr vanilat
- Un vârf de cuțit de sare
- Coaja de la o lămâie organică
- 2 Lingură lapte de soia
Ultimele broșuri
Procedura
Pentru a coace biscuiții vegani cu vanilie, puneți mai întâi făina de grâu într-un bol mare. Adăugați zahărul, zahărul vanilat și sarea. Apoi, adăugați coaja de lămâie. Vă recomand să folosiți o lămâie organică, deoarece este netratată și puteți folosi coaja fără ezitare.
Acum adăugați margarina sau untul vegan în bucăți mici. Eu folosesc de ceva timp untul vegan, deoarece se armonizează și mai bine cu aroma acestor biscuiți.
Folosind mâinile sau cârligul de aluat al robotului de bucătărie, lucrați toate ingredientele până obțineți un aluat omogen. Dacă aluatul este încă un pic sfărâmicios, adăugați pur și simplu 1-2 linguri de lapte de soia. Acest lucru va face aluatul mai neted și mai ușor de lucrat.
Înfășurați aluatul finit în folie alimentară și puneți-l la frigider pentru cel puțin 30 de minute. În acest timp, puteți preîncălzi cuptorul la 180 de grade căldură sus/jos și pregătiți o tavă de copt cu hârtie de copt.
Acum întindeți aluatul răcit pe o suprafață de lucru presărată cu făină și tăiați formele dorite. Personal, prefer să folosesc forme de stea sau de inimă. Așezați apoi biscuiții tăiați pe tava de copt.
La final, coaceți biscuiții în mijlocul cuptorului timp de aproximativ 10-15 minute, până când aceștia capătă o culoare ușor aurie. Vă rugăm să rețineți că timpul de coacere poate varia în funcție de cuptor. Este indicat să supravegheați biscuiții.
Scoateți biscuiții vegani cu vanilie terminați din cuptor și lăsați-i să se răcească. Aceștia vor deveni mai fermi pe măsură ce se răcesc.
Acum doar bucurați-vă! Acești biscuiți de vanilie fără ouă nu sunt doar un răsfăț pentru cei care suferă de alergii. Sunt sfărâmicioși, fragili și pur și simplu plini de aromă de vanilie!