PUBLICITATE

Sursa :: 500 from Getty Images

Blat de tort suculent

Această rețetă pentru un blat de tort suculent este ideală pentru toate torturile dvs. Este foarte ușor de preparat.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12
  • 200 g zahăr brun Adăugat la
  • 225 g unt moale Adăugat la
  • 4 bucată Ouă mari Adăugat la
  • 200 g făină grosieră Adăugat la
  • 2 Articolul Pulbere de copt Adăugat la
  • 1 Articolul Extrag de vanilie Adăugat la
  • 1 Articolul sare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 175°C. Ungeți forma de tort cu unt.

2. Pasul

Într-un bol, amestecați zahărul brun și untul moale. Adăugați ouăle și amestecați bine.

3. Pasul

Adăugați făină, praf de copt, extract de vanilie și sare și amestecați până se omogenizează.

4. Pasul

Turnați aluatul uniform în forma de tort.

5. Pasul

Coaceți-l în cuptorul preîncălzit timp de 45 până la 50 de minute, sau până când corpul este auriu.

6. Pasul

După coacere, lăsați corpul să se răcească în forma de tort.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou