PUBLICITATE
Sursa :: 500 from Getty Images
Blat de tort suculent
Această rețetă pentru un blat de tort suculent este ideală pentru toate torturile dvs. Este foarte ușor de preparat.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
12
- 200 g zahăr brun
- 225 g unt moale
- 4 bucată Ouă mari
- 200 g făină grosieră
- 2 Articolul Pulbere de copt
- 1 Articolul Extrag de vanilie
- 1 Articolul sare
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Preîncălziți cuptorul la 175°C. Ungeți forma de tort cu unt.
2. Pasul
Într-un bol, amestecați zahărul brun și untul moale. Adăugați ouăle și amestecați bine.
3. Pasul
Adăugați făină, praf de copt, extract de vanilie și sare și amestecați până se omogenizează.
4. Pasul
Turnați aluatul uniform în forma de tort.
5. Pasul
Coaceți-l în cuptorul preîncălzit timp de 45 până la 50 de minute, sau până când corpul este auriu.
6. Pasul
După coacere, lăsați corpul să se răcească în forma de tort.