PUBLICITATE
Sursa :: MarinaParshina from Getty Images
Brioșe cu prune
Prunele proaspete din brioșe sunt minunat de suculente și, în combinație cu aluatul delicat, dau brioșelor un gust dulce-acrișor deosebit.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
12
- 200 g făină
- 100 g Zahăr
- 100 g Unt
- 2 bucată ouă
- 1 lingură Praf de copt
- 1 lingură extract de vanilie
- un vârf de cuțit de sare
- 12 bucată Prune
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Mai întâi se pregătește aluatul. Puneți untul și zahărul într-un castron și bateți până când se omogenizează.
2. Pasul
Adăugați ouăle și extractul de vanilie și bateți din nou bine.
3. Pasul
Se adaugă încet făina cernută amestecată cu praful de copt și sarea. Se amestecă aluatul ușor pentru a nu forța aerul.
4. Pasul
Se taie fiecare prună în jumătate și se îndepărtează sâmburii.
5. Pasul
Împărțiți aluatul în formele de brioșe, doar până la jumătate. Se pune câte o jumătate de prună pe fiecare brioșă și se presează ușor în aluat.
6. Pasul
Coaceți la 180°C timp de aproximativ 25 de minute.