PUBLICITATE

Sursa :: Lilechka75 from Getty Images

Brownies cu brânză de vaci

Negrese fantastice de ciocolată cu brânză de vaci, gata într-o oră.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12
  • 150 g Unt Adăugat la
  • 300 g ciocolată neagră Adăugat la
  • 3 bucată ou Adăugat la
  • 215 g zahăr de cofetărie Adăugat la
  • 225 g Făină semi-grosieră Adăugat la
  • 65 g Smântână acră Adăugat la
  • 250 g De brânză de vaci moale Adăugat la
  • 150 ml Lapte Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 180°C, ungeți o formă de copt (26 cm în diametru) și presărați-o cu făină.

2. Pasul

Se topește untul cu ciocolata la foc mic și se lasă să se răcească aproximativ 10 minute.

3. Pasul

Apoi, la ciocolată se adaugă 2 ouă,140 g de zahăr, făină și se adaugă smântâna. Se amestecă totul bine.

4. Pasul

Se amestecă brânza de vaci cu oul, restul de zahăr și laptele.

5. Pasul

Se toarnă mai întâi amestecul de ciocolată în tava de copt și apoi amestecul de brânză de vaci deasupra.

6. Pasul

Coaceți negresele timp de aproximativ 30 de minute, sau până când aluatul este bine rumenit și copt, iar o broască introdusă iese uscată.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou