PUBLICITATE
Sursa :: Lilechka75 from Getty Images
Brownies cu brânză de vaci
Negrese fantastice de ciocolată cu brânză de vaci, gata într-o oră.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
12
- 150 g Unt
- 300 g ciocolată neagră
- 3 bucată ou
- 215 g zahăr de cofetărie
- 225 g Făină semi-grosieră
- 65 g Smântână acră
- 250 g De brânză de vaci moale
- 150 ml Lapte
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
45 min.
1. Pasul
Preîncălziți cuptorul la 180°C, ungeți o formă de copt (26 cm în diametru) și presărați-o cu făină.
2. Pasul
Se topește untul cu ciocolata la foc mic și se lasă să se răcească aproximativ 10 minute.
3. Pasul
Apoi, la ciocolată se adaugă 2 ouă,140 g de zahăr, făină și se adaugă smântâna. Se amestecă totul bine.
4. Pasul
Se amestecă brânza de vaci cu oul, restul de zahăr și laptele.
5. Pasul
Se toarnă mai întâi amestecul de ciocolată în tava de copt și apoi amestecul de brânză de vaci deasupra.
6. Pasul
Coaceți negresele timp de aproximativ 30 de minute, sau până când aluatul este bine rumenit și copt, iar o broască introdusă iese uscată.