Sursa :: vm2002 from Canva
Brownies din cartofi dulci
Ne plac cartofii dulci. Nu numai că sunt grozavi ca garnitură, dar sunt foarte buni și la copt.
Ingrediente
- 2 bucată Cartofi dulci
- 1⁄2 căni Făină de migdale
- 1⁄2 căni Cacao
- 1⁄4 căni Sirop de arțar
- 1⁄4 căni Ulei de nucă de cocos
- 2 bucată Ouă mari
- 1 lingură Vanilie
- 1⁄2 linguri Sare de mare
Ultimele broșuri
Procedura
Începeți prin a coace cartofii dulci. Îi puteți coace în cuptor la 200°C timp de 45 de minute sau chiar în cuptorul cu microunde, atâta timp cât sunt străpunși corespunzător cu o furculiță și coapte pentru următoarele 8-10 minute.
Când cartofii sunt gata, se lasă să se răcească, apoi se curăță și se pasează. Adăugați făina de migdale, pudra de cacao, siropul de arțar, uleiul de cocos, ouăle, vanilia și sarea și amestecați bine.
Pregătiți o tavă adâncă de copt, pe care ați tapetat-o în prealabil cu hârtie de copt, și turnați amestecul în ea.
Coaceți negresele în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de 20-30 de minute.
Odată scoase din cuptor, lăsați negresele să se răcească complet înainte de a le tăia.