PUBLICITATE
Bublanina cu mac si fructe de padure
Bublanina cu adaugarea de mac macinat
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
12
Ingrediente
- 180 g făină simplă specială
- 1 linguriță praf de copt
- 150 g smântână acră
- 80 ml ulei
- 100 g zahăr cristal
- 20 g semințe de mac măcinate
- 2 ou
- fructe
Buburuza
- 3 lingură făină semi-groasă
- 2 lingură zahăr cristal
- 1 lingură zahăr de cofetărie
- 40 g unt
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Bătim ouăle întregi cu zahăr până devin spumoase. Apoi adăugăm uleiul și smântâna acră și, la final, toate ingredientele uscate amestecate împreună (făină, praf de copt și mac).
2. Pasul
Vărsăm pe o tava de 20x30 căptușită cu hârtie de copt și o presărăm cu fructe. Dăm la cuptor la 180 de grade timp de 30-40 de minute. Adăugăm firimituri după aproximativ 10 minute de coacere. Lăsăm să se răcească, nu tăiem când este fierbinte.