PUBLICITATE

Sursa :: gadost from Getty Images

Camembert la cuptor cu rozmarin

Camembert-ul delicat, topit, cu rozmarin aromatic este o gustare excelentă pentru seară. Este ușor de preparat, iar rezultatul final cu siguranță va satisface toți iubitorii de brânză.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
2
  • 1 Camembert Adăugat la
  • 1 linguriță rozmarin uscat Adăugat la
  • 2 căței usturoi Adăugat la
  • 2 baghetă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Încălzeste cuptorul la 200 de grade C.

2. Pasul

Puneți Camembert într-o tavă rezistentă la căldură. Presărați-l cu rozmarin uscat și cu căței de usturoi înfipți.

3. Pasul

Coace la cuptor timp de aproximativ 20 de minute, până când brânza începe să se topească.

4. Pasul

Serviți fierbinte, cu bucăți de baghetă.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou