Sursa :: maxsol7 from Getty Images
Carne de porc cu legume
Rețetă pentru o delicioasă carne de porc înăbușită cu legume, potrivită pentru masa de duminică.
Ingrediente
- 500 g De carne de porc
- 2 ks Dovlecei
- 1 ks Ceapă mare
- 2 ks Ardei
- Sare, piper
- ulei de măsline
- usturoi
- Susan
Ultimele broșuri
Procedura
Pentru început, curățați și tăiați carnea de porc în cuburi. Apoi se condimentează carnea cu sare și piper și se lasă să se odihnească.
Se curăță ceapa și usturoiul, se toacă și se prăjesc într-o tigaie cu ulei.
Când ceapa este galben-aurie, se adaugă carnea și se prăjește totul împreună.
Între timp, putem tăia dovleceii și ardeii în bucăți. Mie îmi place ca legumele să fie mai mari, așa că îmi place să le tai în cuburi mai mari.
Când carnea este bine rumenită, se adaugă legumele tocate și se prăjește totul împreună până se înmoaie. Se stropește cu apă la nevoie.
La final, se presară carnea de porc cu semințe de susan și se servește.