PUBLICITATE

Sursa :: Rogerio_Andrade from Getty Images

Carne de porc cu muștar în stil natural

Carne de porc delicioasă în stil natural servită cu muștar. Alegerea ideală pentru un prânz obișnuit pe zi de lucru.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Carne de porc

  • 500 g Gât de porc Adăugat la
  • 2 ks The Onion Adăugat la
  • 1 ks usturoi Adăugat la
  • 3 ks morcovi Adăugat la
  • 1 Articolul Soare Adăugat la
  • 2 ks frunză de dafin Adăugat la
  • 2 Articolul Cimbru Adăugat la

Muștar

  • 4 Articolul Muștar Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Tăiem carnea în bucăți mai mici, o saram, o stropim cu ulei de măsline și amestecăm bine.

2. Pasul

Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie, adăugați carnea de porc și prăjiți pe fiecare parte.

3. Pasul

În vasul de coacere punem ceapa tocată, usturoiul, morcovul, frunza de dafin și cimbrul. Adăugăm carnea prăjită și turnăm supa astfel încât carnea să fie abia acoperită.

4. Pasul

Coacem în cuptor la 180 de grade timp de aproximativ 30 de minute, până când carnea este moale.

5. Pasul

Servim carnea gătită cu muștar.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou