PUBLICITATE
Sursa :: Rogerio_Andrade from Getty Images
Carne de porc cu muștar în stil natural
Carne de porc delicioasă în stil natural servită cu muștar. Alegerea ideală pentru un prânz obișnuit pe zi de lucru.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Carne de porc
- 500 g Gât de porc
- 2 ks The Onion
- 1 ks usturoi
- 3 ks morcovi
- 1 Articolul Soare
- 2 ks frunză de dafin
- 2 Articolul Cimbru
Muștar
- 4 Articolul Muștar
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
45 min.
1. Pasul
Tăiem carnea în bucăți mai mici, o saram, o stropim cu ulei de măsline și amestecăm bine.
2. Pasul
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie, adăugați carnea de porc și prăjiți pe fiecare parte.
3. Pasul
În vasul de coacere punem ceapa tocată, usturoiul, morcovul, frunza de dafin și cimbrul. Adăugăm carnea prăjită și turnăm supa astfel încât carnea să fie abia acoperită.
4. Pasul
Coacem în cuptor la 180 de grade timp de aproximativ 30 de minute, până când carnea este moale.
5. Pasul
Servim carnea gătită cu muștar.