PUBLICITATE

Sursa :: brebcaphotos from Canva

Carne de porc în sos de bere

Friptura de porc în sos de bere este un fel de mâncare tradițională cehă, bogată în arome și ideală pentru zilele reci.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 kg De carne de porc Adăugat la
  • 2 bucată The Onion Adăugat la
  • 4 Cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 250 ml Bere neagră Adăugat la
  • 2 Linguri Muștar Adăugat la
  • 2 Linguri miere Adăugat la
  • sare și piper Adăugat la
  • 2 Linguri Untură Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

În prima etapă, se sărează și se piperă carnea, care se prăjește apoi pe toate părțile în untură fierbinte. Eu personal folosesc o tigaie de cupru pentru a distribui uniform căldura.

2. Pasul

Apoi mutați carnea de porc în vasul de copt.

3. Pasul

Se taie ceapa în felii, se taie usturoiul în felii și se adaugă ambele la carne.

4. Pasul

Se amestecă totul cu muștar și miere și se toarnă berea.

5. Pasul

Se acoperă tava de copt și se introduce în cuptorul preîncălzit la 180 de grade. Se coace timp de aproximativ o oră, apoi se descoperă tava de copt și se lasă carnea să devină aurie și sosul să se reducă. Este important să stropiți carnea cu sos din când în când în timpul coacerii pentru a o menține suculentă.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou