Sursa :: papin from Getty Images
Carne de porc pe ardei
Carne de porc gustoasă și relativ rapid preparată pe ardei, care are un gust delicios pentru întreaga familie.
Ingrediente
- 600 g De carne de porc
- 1 bucată ceapă mare
- 1 bucată Piper mare
- 2 cuișoare Usturoi
- 2 ro Ardei dulce tocat mărunt
- 2 ro Uleiuri
- Sare, piper negru măcinat
- Puțină apă sau bulion
Ultimele broșuri
Procedura
Tăiați carnea în cuburi mai mici și presărați-o cu sare și piper. Faceți acest lucru chiar la început, astfel încât carnea să aibă timp suficient pentru a absorbi toate aromele.
Ceapa se taie cubulețe și se prăjește într-o tigaie cu puțin ulei până devine aurie. Acest pas este important pentru a crea întreaga savoare a acestui fel de mâncare.
Adăugați carnea și rumeniți-o pe fiecare parte.
Adăugați ardeiul gras tocat și piperul măcinat, amestecați cu restul ingredientelor din tigaie. Este bine să lăsați carnea să fiarbă puțin cu boiaua de ardei.
Se acoperă cu puțină apă sau bulion și se lasă să fiarbă la foc mic, sub un capac, timp de aproximativ 40 de minute. Dacă aveți acasă un slow cooker, îl puteți folosi.
În timp ce carnea se fierbe, verificați regulat nivelul lichidului din oală și adăugați mai multă apă sau bulion dacă este necesar.