Sursa :: FB: Čo uvaríme o to sa podelime
Carne de vită cu găluște
Carnea de vită cu găluște este un fel de mâncare pe care îl gătesc adesea acasă, nu numai pentru ușurința de preparare, ci și pentru gustul său inconfundabil.
Ingrediente
- 500 g Carne de vită
- 2 bucată The Onion
- 400 g Roșii
- 2 ro ulei
- 2 Articolul Săruri
- 1 Articolul Piper negru măcinat
- 1 Articolul Majorana
Ultimele broșuri
Procedura
Se spală, se usucă și se taie carnea de vită în bucăți mai mici. Se curăță și se toacă mărunt ceapa.
Se încinge uleiul într-o tigaie și se prăjește ceapa până când devine aurie. Înainte de a adăuga carnea, mai puteți adăuga puțină sare pentru a se prăji mai bine.
Adăugați carnea tocată și rumeniți-o pe toate părțile până se rumenește.
Când carnea este rumenită, se adaugă roșiile, piperul negru, măghiranul și sarea. Amestecați roșiile într-un blender și adăugați-le la carne.
Se fierbe carnea timp de aproximativ o oră sub un capac, la foc mediu, până când se înmoaie.