PUBLICITATE

Sursa :: FB: Čo uvaríme o to sa podelime

Carne de vită cu găluște

Carnea de vită cu găluște este un fel de mâncare pe care îl gătesc adesea acasă, nu numai pentru ușurința de preparare, ci și pentru gustul său inconfundabil.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g Carne de vită Adăugat la
  • 2 bucată The Onion Adăugat la
  • 400 g Roșii Adăugat la
  • 2 ro ulei Adăugat la
  • 2 Articolul Săruri Adăugat la
  • 1 Articolul Piper negru măcinat Adăugat la
  • 1 Articolul Majorana Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Se spală, se usucă și se taie carnea de vită în bucăți mai mici. Se curăță și se toacă mărunt ceapa.

2. Pasul

Se încinge uleiul într-o tigaie și se prăjește ceapa până când devine aurie. Înainte de a adăuga carnea, mai puteți adăuga puțină sare pentru a se prăji mai bine.

3. Pasul

Adăugați carnea tocată și rumeniți-o pe toate părțile până se rumenește.

4. Pasul

Când carnea este rumenită, se adaugă roșiile, piperul negru, măghiranul și sarea. Amestecați roșiile într-un blender și adăugați-le la carne.

5. Pasul

Se fierbe carnea timp de aproximativ o oră sub un capac, la foc mediu, până când se înmoaie.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou