PUBLICITATE

Sursa :: Mykola Lunov from Canva

Carne de vită cu legume

Tocană de vită cu legume, potrivită pentru prânz sau cină.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 800 g Carne de vită Adăugat la
  • 1 bucată Morcov mare Adăugat la
  • 2 Tulpini țelină Adăugat la
  • 1 bucată ceapă mare Adăugat la
  • 3 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 2 bucată Ardei Adăugat la
  • 200 g Ciuperci Adăugat la
  • 500 ml Bulion Adăugat la
  • 3 ro Uleiuri Adăugat la
  • sare și piper după gust Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

80 min.
1. Pasul

Se taie carnea în bucăți și se sărează. Se încinge uleiul într-o tigaie și se prăjește carnea până când devine aurie.

2. Pasul

Se taie mărunt morcovii, țelina și ceapa. Presărați usturoiul printr-o presă.

3. Pasul

Se transferă carnea friptă într-o oală și se prăjesc într-o tigaie legumele tocate cu usturoi. Am lăsat legumele să se prăjească la foc mediu pentru a prinde culoare și aromă.

4. Pasul

Adăugați legumele prăjite la carnea din oală, amestecați și adăugați bulionul. Adăugați apoi ardeii și ciupercile tocate în oală și lăsați totul să fiarbă la foc mic timp de aproximativ 1 oră.

5. Pasul

Carnea trebuie să fie foarte fragedă, iar sosul gros. Dacă sosul este prea subțire, îl puteți îngroșa cu făină simplă.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou