PUBLICITATE
Sursa :: Jakub Kapusnak from Foodiesfeed
Carne de vită în sos de roșii
Carne de vită tradițională preparată într-un sos delicios și mătăsos de roșii.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 800 g carne de vită
- 1 ks The Onion
- 2 cuișoare usturoi
- 800 g Roșii în conservă
- 1 ks bulion
- 1 linguriță Paprika pulbere
- 1 ks frunză de dafin
- 1 linguriță Piper negru măcinat
- 1 linguriță sare
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Încălziți uleiul în tigaie și adăugați carnea de vită. Prăjiți-l până se rumenește pe toate părțile. Scoateți apoi carnea și puneți-o deoparte.
2. Pasul
Tocați fin ceapa și usturoiul în aceeași tigaie până când își schimbă culoarea în aurie.
3. Pasul
Adăugați roșiile din conservă în tigaie, inclusiv sucul. Adăugați bulionul, paprika măcinată, frunza de dafin, sare și piper. Amestecați și lăsați să fiarbă pentru o vreme.
4. Pasul
Puneți carnea înapoi în tigaie și amestecați-o cu sosul. Acoperiți și lăsați să fiarbă la foc moderat aproximativ o oră, până când carnea devine complet moale.