PUBLICITATE

Sursa :: Jakub Kapusnak from Foodiesfeed

Carne de vită în sos de roșii

Carne de vită tradițională preparată într-un sos delicios și mătăsos de roșii.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 800 g carne de vită Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 cuișoare usturoi Adăugat la
  • 800 g Roșii în conservă Adăugat la
  • 1 ks bulion Adăugat la
  • 1 linguriță Paprika pulbere Adăugat la
  • 1 ks frunză de dafin Adăugat la
  • 1 linguriță Piper negru măcinat Adăugat la
  • 1 linguriță sare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Încălziți uleiul în tigaie și adăugați carnea de vită. Prăjiți-l până se rumenește pe toate părțile. Scoateți apoi carnea și puneți-o deoparte.

2. Pasul

Tocați fin ceapa și usturoiul în aceeași tigaie până când își schimbă culoarea în aurie.

3. Pasul

Adăugați roșiile din conservă în tigaie, inclusiv sucul. Adăugați bulionul, paprika măcinată, frunza de dafin, sare și piper. Amestecați și lăsați să fiarbă pentru o vreme.

4. Pasul

Puneți carnea înapoi în tigaie și amestecați-o cu sosul. Acoperiți și lăsați să fiarbă la foc moderat aproximativ o oră, până când carnea devine complet moale.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou