PUBLICITATE
Carne tocată la tigaie
Carne tocată în combinație cu paste
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
1
- 3 linguri Paste preferate
- 100 g carne tocată de vită
- 1⁄2 Morcovi
- 1⁄2 Pătrunjel
- 2 cireșe Roșii
- 3 Roți de por
- ghee
- paprika măcinată - dulce
- Răzuire îmbătrânită
- suc de lămâie
- brânză tare
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
35 min.
1. Pasul
În unt, prăjim prazul tăiat și carnea. Condimentăm și adăugăm apă, adăugăm paste (necooked) și gătim împreună până devine moale. Adăugăm roșiile, morcovul și pătrunjelul.Dacă carnea și legumele sunt moi, amestecăm și oprim focul. Înainte de servire, stropim cu suc de lămâie și presărăm cu brânză.
2. Pasul
Poftă bună!