PUBLICITATE

Carne tocată la tigaie

Carne tocată în combinație cu paste

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
1
  • 3 linguri Paste preferate Adăugat la
  • 100 g carne tocată de vită Adăugat la
  • 12 Morcovi Adăugat la
  • 12 Pătrunjel Adăugat la
  • 2 cireșe Roșii Adăugat la
  • 3 Roți de por Adăugat la
  • ghee Adăugat la
  • paprika măcinată - dulce Adăugat la
  • Răzuire îmbătrânită Adăugat la
  • suc de lămâie Adăugat la
  • brânză tare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

35 min.
1. Pasul

În unt, prăjim prazul tăiat și carnea. Condimentăm și adăugăm apă, adăugăm paste (necooked) și gătim împreună până devine moale. Adăugăm roșiile, morcovul și pătrunjelul.Dacă carnea și legumele sunt moi, amestecăm și oprim focul. Înainte de servire, stropim cu suc de lămâie și presărăm cu brânză.

2. Pasul

Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou