PUBLICITATE
Cartofi coapte umpluți
O rețetă delicată și gustoasă de cartofi coapți umpluți cu sos de smântână. Această rețetă este un supliment minunat pentru orice fel principal.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Cartofi
- 4 Bucăți cartof
- 2 Linguri ulei de măsline
- 1 ciupitură sare și piper
Umplere
- 200 g bacon
- 200 mililitru smântână pentru frișcă
- 100 g brânză rasă
- 1 Linguri usturoi
- 2 Linguri Arpagic
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Preîncălziți cuptorul la 200°C. Spălați cartofii, uscați-i și frecați-i cu ulei de măsline. Apoi presărați-i cu sare și piper.
2. Pasul
Coace cartofii în cuptor aproximativ 60 de minute sau până când devin moi.
3. Pasul
Între timp, prăjiți slănina în tigaie până devine crocantă și adăugați usturoiul tocat.
4. Pasul
Adăugați smântână și fierbeți până când sosul începe să se îngroașe. Apoi îndepărtați de pe foc și amestecați brânza rasă și mărarul.
5. Pasul
Scoateți cartofii din cuptor și tăiați-i în centru. Umpleți-le cu sos de smântână cu bacon și serviți.