PUBLICITATE

Cartofi coapte umpluți

O rețetă delicată și gustoasă de cartofi coapți umpluți cu sos de smântână. Această rețetă este un supliment minunat pentru orice fel principal.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Cartofi

  • 4 Bucăți cartof Adăugat la
  • 2 Linguri ulei de măsline Adăugat la
  • 1 ciupitură sare și piper Adăugat la

Umplere

  • 200 g bacon Adăugat la
  • 200 mililitru smântână pentru frișcă Adăugat la
  • 100 g brânză rasă Adăugat la
  • 1 Linguri usturoi Adăugat la
  • 2 Linguri Arpagic Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 200°C. Spălați cartofii, uscați-i și frecați-i cu ulei de măsline. Apoi presărați-i cu sare și piper.

2. Pasul

Coace cartofii în cuptor aproximativ 60 de minute sau până când devin moi.

3. Pasul

Între timp, prăjiți slănina în tigaie până devine crocantă și adăugați usturoiul tocat.

4. Pasul

Adăugați smântână și fierbeți până când sosul începe să se îngroașe. Apoi îndepărtați de pe foc și amestecați brânza rasă și mărarul.

5. Pasul

Scoateți cartofii din cuptor și tăiați-i în centru. Umpleți-le cu sos de smântână cu bacon și serviți.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou