PUBLICITATE

Sursa :: bhofack2 from Getty Images

Cartofi dulci la cuptor

Cartofii dulci crocanți pe care îi puteți prepara foarte repede și simplu. Acestea sunt complementul ideal pentru carne sau diferite feluri de mâncare vegetariană.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 4 ks Cartofi dulci Adăugat la
  • 2 Articolul ulei de măsline Adăugat la
  • 1 Articolul suc de lămâie Adăugat la
  • 1 Articolul Sare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Preincalzirea cuptorului - Preincalziti cuptorul la 200 de grade Celsius.

2. Pasul

Pregătirea batatelor - Curățăm batatele și le tăiem în bastonașe. Le punem într-un castron mare.

3. Pasul

Pregătirea marinadei - Într-un bol mai mic, amestecăm uleiul de măsline, sucul de lămâie și sarea și amestecăm bine.

4. Pasul

Marinarea cartofilor prăjiți - Adăugăm marinada în bol cu cartofi dulci și amestecăm bine, astfel încât toate cartofii prăjiți să fie acoperiți.

5. Pasul

Coacerea cartoafelor prajite - Distribuim în mod egal cartofii pe o tavă cu hârtie de copt și coacem în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 30 de minute, sau până când devin aurii și crocante. Între timp, le putem roti de câteva ori.

6. Pasul

Servire - Servim cartofi dulci prăjiți calzi, singuri sau cu un sos la alegere.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou