PUBLICITATE

Sursa :: johannawnuk via Getty Images

Cartofi fierţi cu unt de casă cu ierburi

Un fel de mâncare simplu, sănătos și gustos, care se potrivește perfect ca garnitură sau chiar ca fel principal. Untul de casă cu ierburi le conferă cartofilor un aromă specială.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Cartofi fierți

  • 800 g Cartofi Adăugat la
  • 2 Linguriță sare Adăugat la

Unt de ierburi

  • 200 g unt Adăugat la
  • 2 Lingură Ierburi proaspete tocate (pătrunjel, arpagic, mărar) Adăugat la
  • 1 Pinch sare Adăugat la
  • 1 Pinch piper Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

1. Pentru rețeta de cartofi fierți cu unt de ierburi, mai întâi spălați cartofii, puneți-i într-o oală, acoperiți cu apă și adăugați sarea. Lăsați să dea în clocot și lăsați să fiarbă la foc mic timp de aproximativ 20 de minute, până când cartofii sunt gata.

2. Pasul

2. Între timp, topiți untul într-o oală mică. Adăugați ierburile tocate, sarea și piperul și amestecați bine.

3. Pasul

3. Scurgeți cartofii gătiți și lăsați-i să se răcească puțin. Apoi decojiți-i și tăiați-i pe jumătate.

4. Pasul

4. Așezați cartofii fierți pe o farfurie de servire și turnați generos untul de ierburi deasupra. Serviți imediat.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou