PUBLICITATE

Sursa :: Tomsmith585 from Getty Images Signature

Cartofi la cuptor cu varză acră și smântână

Rețetă de cartofi la cuptor cu varză acră și smântână, care poate fi un fel principal sau chiar o garnitură.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 3 ks cartof Adăugat la
  • 500 g varză murată Adăugat la
  • 200 ml cremă de gătit Adăugat la
  • 100 g brânză tare Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 ks usturoi Adăugat la
  • 1 ks frunză de dafin Adăugat la
  • 1 ks piper negru întreg Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 180 de grade Celsius și ungeți tava de copt cu ulei.

2. Pasul

Curățăm cartofii, îi spălăm și îi tăiem în felii subțiri. Curățăm ceapa și usturoiul și le tăiem mărunt.

3. Pasul

Pe tigaie prăjim ceapa, usturoiul, frunza de dafin și condimentele. Adăugăm varza acră și fierbem 10 minute.

4. Pasul

Într-un bol gol, adăugăm un strat de cartofi, un strat de varză și continuăm până când toate ingredientele se termină, partea de sus ar trebui să fie cartofi.

5. Pasul

Acoperim vârful cu brânză rasă și turnăm smântână. Coacem în cuptor timp de 60-70 de minute.

6. Pasul

Lăsăm mâncarea să se răcească puțin înainte de a o servi.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou