PUBLICITATE
Cartofi țărănești la cuptor - rețeta simplă și gustoasă
Cartofii țărănești sunt o rețetă clasică și delicioasă, perfectă pentru o masă de familie sau pentru a fi servită ca garnitură la o cină festivă.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
6
- 11⁄2 kg cartofi curățați și tăiați în cuburi
- 1 ceapă mare tăiată în cuburi mici
- 4 căței usturoi tocați fin
- 2 linguri rozmarin proaspăt tocat fin
- 3 linguri ulei de măsline
- sare și piper
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
75 min.
1. Pasul
Încălziți cuptorul la 200 de grade Celsius. Într-o tavă mare, amestecați cartofii tăiați în cuburi cu ceapa tăiată, usturoiul tocat și rozmarinul tocat. Adăugați uleiul de măsline și amestecați bine, astfel încât cartofii să fie acoperiți uniform. Condimentați cu sare și piper, după gust.
Sursa :: Youtube
2. Pasul
Acoperiți tava cu folie de aluminiu și puneți-o în cuptorul încălzit. Lăsați cartofii să se coacă timp de 45 de minute, apoi îndepărtați folia de aluminiu și lăsați să se rumenească încă 20-30 de minute, sau până când cartofii sunt aurii și crocanți.
Sursa :: Youtube