:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/nS8DeIRG5A2AP0uxeKkK/69f8f35a98320136984d956ad50b47.jpeg)
Cea mai bună și rapidă Cremă de ciocolată
O alegere perfectă pentru orice amator de dulciuri. Este bogată, cremoasă și cu un gust intens de ciocolată, perfectă pentru a fi utilizată ca umplutură pentru prăjituri, torturi sau pentru a fi servită cu fructe sau biscuiți.
Ingrediente
- 200 g ciocolată neagră
- 1 cana ml frisca lichidă
- 2 linguri unt
Ultimele broșuri
Procedura
Incalziti frisca lichida intr-un vas mic pana cand incepe sa fiarba.
Adaugati ciocolata tocata si amestecati continuu pana cand ciocolata este topita si amestecul este omogen.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/nS8DeIRG5A2AP0uxeKkK/06733aec2319c23b6c9f953e7035f2.png)
Sursa :: Youtube
Adaugati untul si continuati sa amestecati pana cand acesta este complet topit si incorporat in crema.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/nS8DeIRG5A2AP0uxeKkK/4b125f433102e2a4d2185a793f598f.png)
Sursa :: Youtube
Luati vasul de pe foc si lasati crema sa se raceasca la temperatura camerei.
Dupa ce crema s-a racit, se poate servi imediat, alaturi de diferite deserturi, sau se poate pastra in frigider, intr-un vas inchis ermetic, timp de pana la o saptamana.