Sursa :: Believe_In_Me from Getty Images
Cel mai bun carne la grătar
Carnea la grătar este un fel de mâncare clasic de vară, care este deosebit de gustos atunci când este pregătit în aer liber.
Ingrediente
- 1 kg Carne
- 2 ks The Onion
- 4 linguri ulei
- 100 ml Sos de soia
- 2 ks usturoi
Ultimele broșuri
Procedura
Tăiați carnea în bucăți de dimensiuni medii și puneți-o într-un bol. Adăugați ulei, sos de soia și usturoi tocat. Tăiați ceapa în inele și adăugați-o de asemenea. Amestecați bine totul, acoperiți și lăsați să marineze cel puțin 2 ore, dar cel mai bine peste noapte.
Alegeți carnea din marinadă și lăsați-o la temperatura camerei cel puțin 30 de minute înainte de a o grăta.
Încălziți grătarul la temperatură medie mare. Așezați carnea pe grătar și gătiți-o pe fiecare parte în funcție de grosimea bucăților de carne și temperatura grătarului.
Ungeți carnea cu restul de marinată în timpul grătăritului. Când carnea este gătită, scoateți-o de pe grătar și lăsați-o să se odihnească cel puțin 5 minute înainte de servire.
La masa, serviti legume la gratar, cartofi sau alt garnitura dupa gust. Pofta buna!