PUBLICITATE

Sursa :: Believe_In_Me from Getty Images

Cel mai bun carne la grătar

Carnea la grătar este un fel de mâncare clasic de vară, care este deosebit de gustos atunci când este pregătit în aer liber.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 kg Carne Adăugat la
  • 2 ks The Onion Adăugat la
  • 4 linguri ulei Adăugat la
  • 100 ml Sos de soia Adăugat la
  • 2 ks usturoi Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Tăiați carnea în bucăți de dimensiuni medii și puneți-o într-un bol. Adăugați ulei, sos de soia și usturoi tocat. Tăiați ceapa în inele și adăugați-o de asemenea. Amestecați bine totul, acoperiți și lăsați să marineze cel puțin 2 ore, dar cel mai bine peste noapte.

2. Pasul

Alegeți carnea din marinadă și lăsați-o la temperatura camerei cel puțin 30 de minute înainte de a o grăta.

3. Pasul

Încălziți grătarul la temperatură medie mare. Așezați carnea pe grătar și gătiți-o pe fiecare parte în funcție de grosimea bucăților de carne și temperatura grătarului.

4. Pasul

Ungeți carnea cu restul de marinată în timpul grătăritului. Când carnea este gătită, scoateți-o de pe grătar și lăsați-o să se odihnească cel puțin 5 minute înainte de servire.

5. Pasul

La masa, serviti legume la gratar, cartofi sau alt garnitura dupa gust. Pofta buna!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou