PUBLICITATE

Sursa :: Freepik

Cheeseburger de carne de vită de carne de vită cu paste la cuptor

Acest Cheeseburger Pasta Bake este un fel de mâncare caldă și satisfăcătoare, care combină cele mai bune elemente ale unui cheeseburger delicios și paste la cuptor.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6
  • 2 lire sterline carne tocată de vită Adăugat la
  • 1 Ceapă galbenă, tăiată în cubulețe Adăugat la
  • 3 cuișoare Usturoi, tocat mărunt Adăugat la
  • 1 linguriță sare Adăugat la
  • 1 linguriță piper Adăugat la
  • 2 căni Paste coate uscate Adăugat la
  • 2 cutii de conserve Supă condensată de brânză cheddar Adăugat la
  • 1 conservă Roșii tăiate cubulețe Adăugat la
  • 2 căni Brânză Cheddar mărunțită Adăugat la
  • 14 ceașcă Murături tocate Adăugat la
  • 14 ceașcă ketchup Adăugat la
  • 14 ceașcă Muștar Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 190°C (375°F) și, în timp ce se încălzește, începeți să fierbeți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Dar iată un sfat din experiența personală: fierbeți-le cu 2-3 minute mai puțin decât timpul recomandat pentru al dente. Se vor găti în continuare în cuptor pentru a obține textura perfectă.

2. Pasul

La foc mediu, gătiți carnea de vită tocată într-o tigaie mare până când nu mai este roz. Adăugați ceapa tăiată cubulețe, usturoiul tocat mărunt, sarea și piperul și gătiți până când ceapa devine translucidă. Acest pas conferă o mare profunzime de aromă care imită cu adevărat pe cea a unui cheeseburger tradițional.

3. Pasul

Se adaugă în tigaie, împreună cu carnea de vită, supa condensată de brânză Cheddar, roșiile tăiate cubulețe și pastele fierte, pentru a îmbina perfect pastele și elementele de cheeseburger. Supa va adăuga cremozitate preparatului, conferindu-i acel factor de confort dorit.

4. Pasul

Se toarnă întregul amestec într-o tavă de copt de 9x13 inch, apoi se presară cașcavalul ras pe deasupra.

5. Pasul

Coaceți timp de aproximativ 20 de minute, până când brânza se topește și face bule. Brânza care bolborosește va da vasului o aromă apetisantă, făcând ca așteptarea să merite.

6. Pasul

După ce s-au copt, se acoperă cu murături tocate, ketchup și muștar înainte de servire. Credeți-mă, aceste retușuri finale nu vor face ca felul de mâncare să se înmoaie, ci, în schimb, vor imita adevărata experiență a cheeseburgerului în fiecare îmbucătură!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou