PUBLICITATE
Sursa :: iGLOY from Getty Images Pro
Cheesecake fără gluten
Un cheesecake simplu și excepțional de gustos fără gluten, care va fi îndrăgit de toată lumea. Acesta este fără îndoială cel mai bun cheesecake fără gluten pe care l-ați încercat vreodată!
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
8
Scoarță
- 200 g Digestive fără gluten
- 100 g Unt topit
Continut
- 500 g brânză
- 200 g zahăr
- 3 ks ouă
- 200 ml frișcă
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Încălziți cuptorul la 180 de grade și pregătiți forma de copt.
2. Pasul
Pentru crustă, amestecați biscuiții zdrobiți cu unt și presați acest amestec pe fundul formei.
3. Pasul
Pentru umplutura, bateți brânza, zahărul, ouăle și smântâna. Apoi turnați umplutura peste crustă.
4. Pasul
Coaceți timp de 45 de minute. Apoi lăsați cheesecake-ul să se răcească și introduceți-l în frigider.