PUBLICITATE

Sursa :: iGLOY from Getty Images Pro

Cheesecake fără gluten

Un cheesecake simplu și excepțional de gustos fără gluten, care va fi îndrăgit de toată lumea. Acesta este fără îndoială cel mai bun cheesecake fără gluten pe care l-ați încercat vreodată!

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8

Scoarță

  • 200 g Digestive fără gluten Adăugat la
  • 100 g Unt topit Adăugat la

Continut

  • 500 g brânză Adăugat la
  • 200 g zahăr Adăugat la
  • 3 ks ouă Adăugat la
  • 200 ml frișcă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Încălziți cuptorul la 180 de grade și pregătiți forma de copt.

2. Pasul

Pentru crustă, amestecați biscuiții zdrobiți cu unt și presați acest amestec pe fundul formei.

3. Pasul

Pentru umplutura, bateți brânza, zahărul, ouăle și smântâna. Apoi turnați umplutura peste crustă.

4. Pasul

Coaceți timp de 45 de minute. Apoi lăsați cheesecake-ul să se răcească și introduceți-l în frigider.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou