PUBLICITATE

Sursa :: fotek from Getty Images

Chiftele de cartofi umplute cu carne afumată

Gătesc regulat chiftele de cartofi umplute cu carne afumată în weekend, când suntem la cabană.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6

Gomboți

  • 1 kg Cartofi Adăugat la
  • 320 g făină simplă specială Adăugat la
  • 1 ks ou Adăugat la

Umplutură

  • 200 g carne afumată Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Mai întâi pregătim umplutura. Tăiem carnea afumată în bucăți mici și o prăjim într-o tigaie fără grăsime aproximativ 10 minute. Apoi lăsăm să se răcească.

2. Pasul

Cartofii îi curățăm, îi dăm pe răzătoare și îi scurgem. Apoi adăugăm făină și ouă la cartofi și preparăm aluatul.

3. Pasul

Formăm găluște din aluat, în care inserăm carnea afumată. Apoi închidem găluștele și le gătim în apă sărată aproximativ 20 de minute.

4. Pasul

Putem servi găluțe cu slănină prăjită.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou