PUBLICITATE
Sursa :: fotek from Getty Images
Chiftele de cartofi umplute cu carne afumată
Gătesc regulat chiftele de cartofi umplute cu carne afumată în weekend, când suntem la cabană.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
6
Gomboți
- 1 kg Cartofi
- 320 g făină simplă specială
- 1 ks ou
Umplutură
- 200 g carne afumată
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
90 min.
1. Pasul
Mai întâi pregătim umplutura. Tăiem carnea afumată în bucăți mici și o prăjim într-o tigaie fără grăsime aproximativ 10 minute. Apoi lăsăm să se răcească.
2. Pasul
Cartofii îi curățăm, îi dăm pe răzătoare și îi scurgem. Apoi adăugăm făină și ouă la cartofi și preparăm aluatul.
3. Pasul
Formăm găluște din aluat, în care inserăm carnea afumată. Apoi închidem găluștele și le gătim în apă sărată aproximativ 20 de minute.
4. Pasul
Putem servi găluțe cu slănină prăjită.