PUBLICITATE

Chiftele de dovlecel

Chiftelele de dovlecel sunt un fel de mâncare sănătos și delicios pe care îl veți adora. Minunate ca garnitură la felul principal sau ca mâncare independentă cu un dip preferat.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 2 ks dovlecei Adăugat la
  • 1 ks ou Adăugat la
  • 100 g pesmet Adăugat la
  • 1 ks usturoi Adăugat la
  • 1 št sare Adăugat la
  • 12 št piper negru măcinat Adăugat la
  • 2 ro ulei de măsline Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Curățați dovlecelul, radeți-l fin și puneți-l într-o sită. Presărați cu sare și lăsați-l să stea 10 minute.

2. Pasul

După 10 minute, stoarceți bine dovlecelul pentru a elimina cât mai multă apă.

3. Pasul

Curățați ceapa și usturoiul și tocați-le mărunt. Adăugați amidon de porumb, pesmet, ouă, condimente măcinate și usturoi la amestecul de dovlecel și amestecați bine.

4. Pasul

Formați mici plăci cu mâinile și apăsați-le ușor.

5. Pasul

Încălziți uleiul în tigaie și prăjiți clătitele pe ambele părți până sunt aurii.

6. Pasul

Serviți cald cu sosul preferat sau ca garnitură pentru carne.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou