PUBLICITATE
Sursa :: Liudmila Chernetska from Getty Images
Ciocolată sponge cake
Rețeta pentru un tort de ciocolată cu aer, potrivit pentru torturi sau prăjituri.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
1
- 6 ks ouă
- 200 g zahăr
- 200 g făină simplă specială
- 50 g cacao
- 1 linguriță Pudră de copt
- 50 g ciocolată
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
45 min.
1. Pasul
Împărţiţi ouăle în gălbenuşuri şi albuşuri. Bateţi albuşurile până se transformă în spumă, apoi adăugaţi treptat zahărul şi bateţi până se întăreşte.
2. Pasul
Adăugați gălbenușurile, făina, ciocolata topită, cacaoa și praful de copt în albușurile bătute. Amestecați.
3. Pasul
Turnați aluatul frecvent pe o tavă cu hârtie de copt. Coaceți turtă dulce în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de aproximativ 15 minute.