:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/FQmRdAhOIgj5WEGwh02D/008915f6fd41564db9c47820095ce9.jpeg)
Ciorbă cremoasă de fasole
O ciorbă delicioasă și reconfortantă, cu un amestec bogat de fasole și ierburi aromatice, într-o bază cremoasă. Perfectă pentru o zi friguroasă de toamnă sau iarnă.
Ingrediente
- 400 g fasole uscată
- 1 ceapă mare tocată
- 2 căței de usturoi tocați
- 1 lingură ulei de măsline
- 1 lingură făină
- 1 l supă de pui sau legume
- 1 linguriță boia dulce
- 1⁄2 linguriță chimen măcinat
- 1⁄2 linguriță piper negru măcinat
- 1⁄2 cană Smântână
- sare și piper
Ultimele broșuri
Procedura
Înmuiați fasolea în apă rece timp de cel puțin 8 ore sau peste noapte. Apoi, scurgeți și clătiți cu apă rece. Puneți o oală mare pe foc mediu, adăugați ceapa și usturoiul și gătiți timp de 5 minute, sau până când ceapa devine translucidă.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/FQmRdAhOIgj5WEGwh02D/4ffa2eeb1603bcfae415292ee8db23.png)
Sursa :: Youtube
Adăugați fasolea, boiaua, chimenul și piperul negru și amestecați bine. Adăugați făina și amestecați până când fasolea este acoperită în mod uniform.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/FQmRdAhOIgj5WEGwh02D/c5fbc794867bc09ad6f9e98c811897.png)
Sursa :: Youtube
Adăugați supa de pui sau legume și aduceți la fierbere. Reduceți focul și lăsați să fiarbă timp de 30-35 de minute, sau până când fasolea este moale.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/FQmRdAhOIgj5WEGwh02D/3810d9a8ce6c6ec9dfb996cd7f4ce1.png)
Sursa :: Youtube
Adăugați sare și piper după gust. Adăugați smântâna și amestecați până când se încorporează complet.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/FQmRdAhOIgj5WEGwh02D/dac482207228c903377187c36db2fd.png)
Sursa :: Youtube