PUBLICITATE

Sursa :: gkrphoto from Getty Images

Ciuperci în oțet

Rețetă pentru ciuperci excelente în oțet, care sunt potrivite ca un supliment la felul principal de mâncare.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Ciuperci

  • 1 kg Ciuperci mici (de exemplu, ciuperci champignon) Adăugat la

Oțet marinată

  • 12 l # Unelte ## funcții spațiul de nume funcții { // Salvați textul tradus tipul save_translation = (_: { text: string, }) => orice; } // spațiul de nume funcții Adăugat la
  • 112 l Apă Adăugat la
  • 2 buc frunze de dafin Adăugat la
  • 5 buc frunze de pătrunjel Adăugat la
  • 1 sticlă Zahăr Adăugat la
  • 1 sticlă sare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

150 min.
1. Pasul

Pregătește ciupercile, spălându-le și curățându-le cu un cuțit. Apoi fierbe-le în apă ușor sărată timp de aproximativ 20 de minute.

2. Pasul

În timpul gătirii ciupercilor, pregătiți marinada. Într-o oală, fierbeți apă cu oțet, adăugați zahăr, sare, frunze de dafin și boabe de piper. Fierbeți la foc mediu timp de aproximativ 15 minute.

3. Pasul

Când ciupercile sunt gata, scurgeți-le și puneți-le în borcane.

4. Pasul

Acoperiți ciupercile cu zeamă fierbinte, închideți bine borcanele și păstrați-le într-un loc răcoros, întunecat, pentru cel puțin o săptămână.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou