PUBLICITATE
Sursa :: gkrphoto from Getty Images
Ciuperci în oțet
Rețetă pentru ciuperci excelente în oțet, care sunt potrivite ca un supliment la felul principal de mâncare.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Ciuperci
- 1 kg Ciuperci mici (de exemplu, ciuperci champignon)
Oțet marinată
- 1⁄2 l # Unelte ## funcții spațiul de nume funcții { // Salvați textul tradus tipul save_translation = (_: { text: string, }) => orice; } // spațiul de nume funcții
- 11⁄2 l Apă
- 2 buc frunze de dafin
- 5 buc frunze de pătrunjel
- 1 sticlă Zahăr
- 1 sticlă sare
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
150 min.
1. Pasul
Pregătește ciupercile, spălându-le și curățându-le cu un cuțit. Apoi fierbe-le în apă ușor sărată timp de aproximativ 20 de minute.
2. Pasul
În timpul gătirii ciupercilor, pregătiți marinada. Într-o oală, fierbeți apă cu oțet, adăugați zahăr, sare, frunze de dafin și boabe de piper. Fierbeți la foc mediu timp de aproximativ 15 minute.
3. Pasul
Când ciupercile sunt gata, scurgeți-le și puneți-le în borcane.
4. Pasul
Acoperiți ciupercile cu zeamă fierbinte, închideți bine borcanele și păstrați-le într-un loc răcoros, întunecat, pentru cel puțin o săptămână.