PUBLICITATE

Clătite clasice

Rețeta pentru clătite, care sunt servite cel mai frecvent la micul dejun.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 300 g făină simplă specială Adăugat la
  • 20 g drojdie proaspătă Adăugat la
  • 12 l lapte Adăugat la
  • 50 g zahăr Adăugat la
  • 1 ks ou Adăugat la
  • 1 Pinch Sare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

În jumătatea caldă a laptelui, diluăm drojdia și zahărul și lăsăm să se răcească.

2. Pasul

Într-un castron mare, adăugăm făina, ouăle, sarea și laptele răcit cu drojdie.

3. Pasul

Amestecăm totul bine și acoperim cu un prosop. Lăsăm la un loc cald să crească aproximativ o oră.

4. Pasul

Încălzim tigaia, o ungem cu grăsime și folosim o polonică pentru a lua aluatul. Gatim păncărușii pe ambele părți până sunt aurii.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou