PUBLICITATE

Sursa :: Irina Sergeevna from Getty Images

Clătite cu brânză de vaci

Îmi place să pregătesc aceste clătite cu brânză de vaci pentru micul dejun al copilului meu. Sunt incredibil de ușor de preparat, iar gustul lor nu este mai puțin delicios. De fapt, mă asigur întotdeauna că sunt potrivit de pufoase și ușoare.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 250 g cașcaval Adăugat la
  • 2 buc ouă Adăugat la
  • 2 linguri Zahăr Adăugat la
  • 12 lingurițe Săruri Adăugat la
  • 12 lingurițe Praf de copt Adăugat la
  • 1 sticlă făină de grâu Adăugat la
  • Ulei de prăjit Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

20 min.
1. Pasul

Toate ingredientele se combină într-un bol. Din experiența mea, folosind un mixer de mână, aluatul devine omogen și bine combinat. Nu uitați să adăugați praful de copt, care face clătitele mai pufoase. Dacă aluatul este prea gros, puteți adăuga puțin lapte.

2. Pasul

Apoi, se încinge uleiul într-o tigaie. Nu uitați să nu supraîncălziți uleiul. O lingură mare de aluat este cantitatea ideală pentru o clătită. Prăjiți clătitele la foc mediu până când devin aurii pe ambele părți. Aș evita să întorci clătitele prea devreme, pentru că s-ar putea să se destrame. La final, serviți clătitele cu orice fel de garnitură doriți.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou