PUBLICITATE
Clătite fermentate
Fine și pufoase în același timp
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
8
- 5 g drojdie proaspătă
- 100 g făină simplă specială
- 150 ml lapte
- 1⁄2 lingură zahăr din nucă de cocos
- 1⁄2 linguriță Scorțișoară
- Gem
- fructe
- după gust iaurt
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Dizolvăm drojdia în lapte călduț și adăugăm zahăr. Amestecăm bine și lăsăm să stea 15 minute.
2. Pasul
Apoi adăugăm făină și scorțișoară.
3. Pasul
Amestecăm bine. Aluatul este un pic mai subtire decât cel tradițional pentru clătite.
4. Pasul
Ne ungem panoul cu ulei de cocos sau cu unt ghee și îl coacem pe ambele părți.
5. Pasul
Am servit clătite cu fructe și gem de caise.
6. Pasul
Poftă bună!