PUBLICITATE

Clătite japoneze

Rețetă pentru clătite japoneze, pufoase ca niște norișori.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10
  • 2 ks ouă Adăugat la
  • 112 linguri zahăr Adăugat la
  • 12 linguri extract de vanilie Adăugat la
  • 2 linguri unt Adăugat la
  • 112 linguri lapte integral Adăugat la
  • 12 linguriță suc de lămâie Adăugat la
  • 12 linguri Sare Adăugat la
  • 1 linguri praf de copt Adăugat la
  • 34 căni făină simplă specială Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Separați ouăle în gălbenușuri și albușuri. Puneți albușurile într-un vas mare și gălbenușurile într-un vas mai mic.

2. Pasul

Adăugați la gălbenușuri 0,5 lingurițe de zahăr, extract de vanilie, unt moale, lapte integral, suc de lămâie, sare, praf de copt și făină albă. Amestecați bine.

3. Pasul

Bateți albușurile până devin spumoase. În timp ce bateți, adăugați treptat restul de zahăr.

4. Pasul

Cu un tel amestecați cu grijă spuma de albuș în amestecul cu gălbenușuri.

5. Pasul

Turnați aluatul într-o formă de silicon și coaceți-l într-o tigaie cu capac la foc mediu timp de aproximativ 10 minute pe fiecare parte.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou