PUBLICITATE

Sursa :: Slatan from Canva

Coapse de pui la grătar în cuptor

Rețetă pentru coapse de pui dezosate, prăjite la cuptor.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 4 Fără os Coapse de pui Adăugat la
  • 2 linguri Ulei de măsline Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 1 lingură Ardei Adăugat la
  • 1 lingură Majorana Adăugat la
  • sare și piper negru proaspăt măcinat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Începeți prin a clăti coapsele de pui și a le usca cu un prosop de hârtie.

2. Pasul

Coapsele se freacă apoi cu usturoi pisat, se presară cu paprika, măghiran, sare și piper.

3. Pasul

Apoi stropiți coapsele de pui cu ulei de măsline.

4. Pasul

Se pun coapsele de pui în cuptorul preîncălzit la 200 de grade și se prăjesc timp de aproximativ 50 de minute sau până când carnea este frumos aurie și suculentă, eu stropesc ocazional coapsele cu uleiul rumenit. Acest lucru menține carnea fragedă și suculentă.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou