PUBLICITATE
Sursa :: Slatan from Canva
Coapse de pui la grătar în cuptor
Rețetă pentru coapse de pui dezosate, prăjite la cuptor.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 4 Fără os Coapse de pui
- 2 linguri Ulei de măsline
- 2 cuișoare Usturoi
- 1 lingură Ardei
- 1 lingură Majorana
- sare și piper negru proaspăt măcinat
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Începeți prin a clăti coapsele de pui și a le usca cu un prosop de hârtie.
2. Pasul
Coapsele se freacă apoi cu usturoi pisat, se presară cu paprika, măghiran, sare și piper.
3. Pasul
Apoi stropiți coapsele de pui cu ulei de măsline.
4. Pasul
Se pun coapsele de pui în cuptorul preîncălzit la 200 de grade și se prăjesc timp de aproximativ 50 de minute sau până când carnea este frumos aurie și suculentă, eu stropesc ocazional coapsele cu uleiul rumenit. Acest lucru menține carnea fragedă și suculentă.