PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: LAWJR

Coaste Prime

O coastă prime suculentă, suculentă, ușor de făcut, care va satisface gusturile tuturor! Acest preparat clasic, asociat cu legume prăjite și un sos de vin roșu, este perfect pentru cine formale sau o masă de familie confortabilă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6

Coaste de vită

  • 3 kg Coaste de vita cu os Adăugat la
  • 2 lingură Sare kasher Adăugat la
  • 2 lingură Piper negru Adăugat la

Legume la cuptor

  • 500 g scavenger Adăugat la
  • 500 g Cartofi Adăugat la
  • 3 lingură ulei de măsline Adăugat la

Sos de vin rosu

  • 1 sticlă vin roșu Adăugat la
  • 2 lingură unt Adăugat la
  • 1 lingură făină Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 220 de grade C (425 de grade F).

2. Pasul

Condimentați coastele de vită cu sare și piper.

3. Pasul

Pune șunca la cuptor într-o tavă de copt, cu oasele în jos.

4. Pasul

Prăjește ribeye-ul la 220 de grade C timp de 20 de minute.

5. Pasul

Reduce temperatura la 120 de grade C (250 de grade F) și continuă coacerea timp de 2 ore.

6. Pasul

În timp ce coastele de vită se rumenesc, pregătește legumele.

7. Pasul

Aruncați morcovii și cartofii în ulei de măsline, condimentați cu sare și piper și coaceți în cuptor timp de aproximativ 45 de minute.

8. Pasul

Pentru sosul de vin roșu, topiți untul într-o cratiță, adăugați făina și amestecați până se formează o pastă.

9. Pasul

Adăugați încet vinul roșu la pastă, amestecând constant până când amestecul se îngroașă.

10. Pasul

Feliează coastele de vită, servește cu legume și toarnă sosul.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou